Metode de plata

PieseAspirator.ro accesorii aspiratoare (pieseaspirator.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Ramburs (28 lei) - Vei plati in momentul in care comanda va fi livrata.

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Card (18 lei) - Vei fi redirectionat catre EuPlatesc.ro pentru a efectua plata

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau internaţional). Orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

Transfer bancar (ordin de plata) (virament bancar) - 18 lei ING BANK RO69INGB0000999906603817 TREZORERIE RO04TREZ3365069XXX009275

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.